няма течове поне външни, и на 5-600 км доливам половин литър, знам че кранчето на парното ми е пукнато и от там сълзи ама чак толкова... маи проблема ми е там щото не знам дали в краката ми се пълни с вода ама дали е от кранчето или защото уплатненията ми не са много читави и като я мия може д авлиза вода вътре,
Известие
Collapse
No announcement yet.
губи антифриз
Collapse
X
-
[QUOTE=Rider_alfa155;352464]няма течове поне външни, и на 5-600 км доливам половин литър, знам че кранчето на парното ми е пукнато и от там сълзи ама чак толкова... маи проблема ми е там щото не знам дали в краката ми се пълни с вода ама дали е от кранчето или защото уплатненията ми не са много читави и като я мия може д авлиза вода вътре,[/QUO
При всички положения го сменяи крана защото незнаеш така кога ще си имаш фонтан в колатаИ моите уплътнения неса много в час ама вътре си е сухооооооо
sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
-
[QUOTE=mimouzunov;352495]Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениеняма течове поне външни, и на 5-600 км доливам половин литър, знам че кранчето на парното ми е пукнато и от там сълзи ама чак толкова... маи проблема ми е там щото не знам дали в краката ми се пълни с вода ама дали е от кранчето или защото уплатненията ми не са много читави и като я мия може д авлиза вода вътре,[/QUO
При всички положения го сменяи крана защото незнаеш така кога ще си имаш фонтан в колатаИ моите уплътнения неса много в час ама вътре си е сухооооооо
а къде мога да открия такова кранче??
Comment
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениеблагодарско друже само поясни на кой от всичките магазини може ли?
като дадеш на контакт и с бутони темп +/-.След това с ключе мисля 10 беше-го сваляш и му демонтираш маркуча.Последното може да беше и в обратна последователност,забравил съм.В маг.мрежа на алекс.ауто има,има и в другите.Цената му е 25-30лв за 155Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
Comment