Известие

Collapse
No announcement yet.

губи антифриз

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• губи антифриз

няма течове поне външни, и на 5-600 км доливам половин литър, знам че кранчето на парното ми е пукнато и от там сълзи ама чак толкова... маи проблема ми е там щото не знам дали в краката ми се пълни с вода ама дали е от кранчето или защото уплатненията ми не са много читави и като я мия може д авлиза вода вътре,
    sigpicалфа ромео 155 TS 2.0 8V настояща
    Suzuki GSXR 750 W настоящ
    Kawasaki KZ 440A вече бивш

[QUOTE=Rider_alfa155;352464]няма течове поне външни, и на 5-600 км доливам половин литър, знам че кранчето на парното ми е пукнато и от там сълзи ама чак толкова... маи проблема ми е там щото не знам дали в краката ми се пълни с вода ама дали е от кранчето или защото уплатненията ми не са много читави и като я мия може д авлиза вода вътре,[/QUO

При всички положения го сменяи крана защото незнаеш така кога ще си имаш фонтан в колата И моите уплътнения неса много в час ама вътре си е сухооооооо
    sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

[QUOTE=mimouzunov;352495]
      Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
      няма течове поне външни, и на 5-600 км доливам половин литър, знам че кранчето на парното ми е пукнато и от там сълзи ама чак толкова... маи проблема ми е там щото не знам дали в краката ми се пълни с вода ама дали е от кранчето или защото уплатненията ми не са много читави и като я мия може д авлиза вода вътре,[/QUO

При всички положения го сменяи крана защото незнаеш така кога ще си имаш фонтан в колата И моите уплътнения неса много в час ама вътре си е сухооооооо
      хах късметлия а къде мога да открия такова кранче??

Comment

На магазина около 20лв. мисля че беше.
        ALFA ROMEO 155 T. SPARK 1.7 8V

Comment

благодарско друже само поясни на кой от всичките магазини може ли?

Comment

Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщение
            благодарско друже само поясни на кой от всичките магазини може ли?
            Внимавай да не ти дадат за Типо,има известна разлика в отвора за водата-на едното е кръгъл,на другото кранче-леко елиптичен.Кранчето се намира от лявата страна на централната конзола,свалят се два капака,сложи първо едно легенче да изтече охл.течност от радиатора на парното,после с отвертка сваляш лоста за управление на крана,като си го нагласяш да ти е удобно
            като дадеш на контакт и с бутони темп +/-.След това с ключе мисля 10 беше-го сваляш и му демонтираш маркуча.Последното може да беше и в обратна последователност,забравил съм.В маг.мрежа на алекс.ауто има,има и в другите.Цената му е 25-30лв за 155
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
            X